Test és lélek

Szakíts egy kevés időt Önmagadra. Ha velem tartasz, hamarosan megváltozik az életed. Amikor tükörbe nézel egy magabiztos, kiegyensúlyozott, testben és lélekben megfiatalodott embert látsz, olyat akinek az arcára mosolyt csal a látvány. Olyan tippeket adok neked, melyek segítségével akkor is képes leszel kikapcsolódni, ha összecsapnak a hullámok a fejed felett.

Frissitő fürdő

Egy hosszú, meleg fürdő a kényeztetés csúcsa. Nemcsak tökéletesen pihentet, de megszabadítja testedet a méreganyagoktól is miközben fel is frissít. Fontos, hogy a nap azon időszakát válaszd, amikor tökéletesen ki tudsz kapcsolni és senki nem zavar közben.

részletek »

A Nap az élet energiája

A Földön minden élet a Nap energiájának köszönheti létét. A Napból érkező energia olyan "végtelen" energiaforrás amiből minden -ami lélegzik, növekszik, él- nyeri az energiáját.

Az ember számára is az egyik legfontosabb energiaforrás, éltető erő. Számos betegséget előzhetünk meg a megfelelő D-vitamin szint fenntartásával. A bőrnek szüksége van egészséges adag napfényre a D-vitaminhoz.

részletek »